Klasszikus játékok

Kedvelt Klasszikus játékok

Cut The RopeCut The Rope Vágd el a köteleket és etesd meg Om Nom-t! A világhírű online játék megérkezett a mobilodra! Gyűjts csillagokat, fedezz fel rejtett jutalmakat, és oldj fel minél több izgalmas új pályát ebben a mobilos HTML5 játékban! Játék

TenTrixTenTrix Nagyszerű 3D-s élmény a mobilodra! Próbáld ki a TenTrix-t, egy online HTML5 játékot, mely lényege hogy az elemekkel feltöltsd a pályát! Próbáld ki mobilodon vagy a böngésződben!

Cut The Rope: Time TravelCut The Rope: Time Travel Légy Om Nom társa ebben a mobilos online játékban! Segíts neki megetetni őseit cukorkával a HTML5 játékban! A világhírű online játék, a Cut The Rope egy újabb darabja a mobilodon!

Tap the Frog DoodleTap the Frog Doodle Érintsd meg a békát a mobilodon! Több órás kikapcsolódás ebben az aranyos online HTML5 játékban! Könnyen a mobilos játék mesterévé válhatsz, játssz utazás közben a mobilodon, vagy otthon a böngésződben!

Little AlchemyLittle Alchemy Legyél te is alkimista! Ebben a játékban kipróbálhatod magad benne! Az alapelemekből tudsz létrehozni újabb és újabb elemeket, ráadásul mobilon, vagy tableten is! Például levegőből és földből por lesz. Földből és földből nyomás. Összeszen 550 elemet hozhatsz létre!

Spider SolitaireSpider Solitaire Klasszikus online pasziánsz a mobilodon! Egyszerű online HTML5 játék, mely során a jól ismert kedvencünk kerül elérhetővé bárhol, ahol van internet. Játssz útközben a mobilodon, vagy otthon a böngésződben!

Juicy DashJuicy Dash In Juicy Dash Bejeweled you must swap pieces of fruit. Match at least 3 of a kind to remove them. Combinations of 4 or 5 pieces give you a juicy dash bonus. Swap the bonus with a piece of fruit to activate it.

Bubble FishBubble Fish Ebben a mobilon is játszható online játékban az a cél, hogy három vagy több ugyanolyan színű, fajtájú halat összeköss! A html5 játék során a mobilod képernyőjének érintésével tudsz célozni, majd lőni. Ebben az online mobilos játékban lehetőséged nyílik különleges tárgyakat vásárolni a játék boltjában!

X O Tic Tac ToeX O Tic Tac Toe The tictactoe online game would be a nice supplement for their time spending. Those two started a keen competition in tictactoe online game on the beach. The 3×3 and 5×5 grids were traced on the beach sand. There are two complexity modes in tictactoe online: easy and hard. Who will win? Put X?s or O?s to find out in tictactoe online game!

Greedy GnomesGreedy Gnomes Two greedy gnome brothers - Us and Zus are playing the peculiar gnomish game. They are both extremely wealthy, so they use rubies and diamonds as pawns. Which brother will win?

Helix Jump 2Helix Jump 2 Ugrálj a végtelenbe és tovább!

Dner Kebab Salade Tomates OignonsDner Kebab Salade Tomates Oignons Dolgozz egy döneresnél!

Blocky Car RacingBlocky Car Racing Versenyezz kocka autókkal!

Basic SnakeBasic Snake Snake-ezz ismét nálunk!

SnakeSnake Visszatért a SNAKE!